Uitleg Kleurentherapie

Wat kunt u van ons verwachten?

De therapie berust op het feit dat schadelijke virussen en bacterien bestreden worden door behandeling met een bepaalde frequentie. Bijvoorbeeld; een sopraan kan een glas laten “springen”, doordat deze op een bepaalde toon (frequentie) zingt is het mogelijk het glas uit een te laten vallen.

Door virussen en bacterien te confronteren met een vooraf bepaalde frequentie, is het mogelijk deze te vernietigen waardoor het ziekteproces gaat stilstaan. Bloedinfectie’s zijn het meest gemakkelijk te behandelen, omdat de microben allemaal circuleren tijdens de verbinding met het apparaat. Infectie’s in organen en huid vragen meer tijd. Het hangt allemaal af van uw bloedsomloop, leeftijd, vitaliteit, grootte, gewicht, duur van de ziekte en het soort infectie.

De therapie heeft bewezen bij vele aandoeningen een positieve verandering teweeg gebracht te hebben. Helaas zijn niet alle aandoeningen gedeeltelijk of volledig te behandelen. Zeker niet wanneer er sprake is van “onherstelbare schade` door bv breuken of beschadigingen aan zenuwen. Vaak is het wel mogelijk om hierbij optredende pijn te verminderen.

De klachten kunnen na de eerste behandeling eerst erger worden, dit is een teken dat het lichaam aan het herstellen is. Schrikt U hier dus niet van en gun het even de tijd.

Kleurentherapie vernietigd micro organismen, maar is niet in staat lichaamsbehoeften aan te vullen. Het kan ook zo zijn dat U een arts moet raadplegen, omdat wij geen medische diensten leveren. Het gebruik van voorgeschreven medicijnen, hetzij van huisarts of specialist, kunt U alleen afbouwen of stoppen in overleg met de betreffende arts!

De therapeut

Therapeut Monique Nieuwkamer zorgt in Etten-leur voor uw welzijn. 

Opgericht in 1998 timmert Monique Nieuwkamer een aantal jaren aan de weg om kleurentherapie onder de aandacht van Nederland te brengen. Kleurentherapie is een eeuwenoude geneeswijze die gebruikt wordt door de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori’s.

In de tweede helft van de vorige eeuw is de therapie naar Nederland gehaald, nadat aanvankelijk alleen in Nieuw-Zeeland de behandeling mogelijk was. Het was in die tijd een duur en vermoeiend avontuur voor mensen die toch al aan kracht en energie hadden ingeboet door hun aandoeningen.

Nu is kleurentherapie bereikbaar voor iedereen, ook in Nederland.

Uitleg, wat u moet weten over de therapie.

Voor de folder/prijslijst klik hier.

Graag hebben wij ruimschoots voor uw eerste behandeling uw  pasfoto in ons bezit. 

Wij testen uw pasfoto met de kleuren om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw klachten. Dit doen wij voor U op de eerste afspraak verschijnt.

Wij adviseren U niet zelf te rijden, omdat het mogelijk is dat U na de behandeling niet in staat bent zelf terug te rijden. Houd U hier aub rekening mee!
Mocht U diabetes zijn, wilt U dit dan van te voren melden, dan kunnen wij daar rekening mee houden.
Wij verzoeken U geen mobiele telefoons in de behandelruimte aan te zetten.
Tijdens de behandeling is het mogelijk dat U het koud krijgt.

Wij verzoeken U om niet met de knieen over elkaar te gaan zitten, U blokkeert op deze manier de doorstroming.
Mocht U zich tijdens de behandeling niet goed voelen, wilt U dit dan melden zodat wij tijdig in kunnen grijpen.
Wij verzoeken U om geen rode nagellak te gebruiken, omdat dit het testen kan beinvloeden.
Verwacht geen wonderen na de eerste behandeling Uw lichaam heeft tijd nodig. De klachten kunnen na de behandeling eerst erger worden voor het beter gaat.
Het is aan te bevelen om gedurende de periode dat U onder behandeling bent geen sinaasappels of chocolade te gebruiken. Dit overbelast het lichaam. Verder is het belangrijk om voldoende te drinken.

Mocht er iets tussen de controle´s door zijn dan kunnen wij altijd iets voor U doen via de foto. Uw foto gaat dan aan de machine met het desbetreffende kleurtje. Dit heeft hetzelfde effect als wanneer U een controlebehandeling heeft. Wij behandelen mensen op deze manier in ziekenhuizen of zelfs in andere landen met goede resultaten. Wanneer iemand niet in staat is om zelf te komen is dit een goed alternatief. Een fotobehandeling gebeurt uitsluitend in overleg met de persoon zelf! Dus nooit zonder toestemming.
Mocht U nog vragen hebben dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden.
Rest ons nog U een hele goede gezondheid toe te wensen!!!!!!!!

“Schenk mij de kalmte om te accepteren wat ik niet kan veranderen. De moed om te veranderen wat ik kan veranderen. En de wijsheid om het verschil te kennen. “
Wijsheden

“Healthy plants and trees yield abundant flowers and fruits. Similarly, from a healthy person, smiles and happiness shine forth like the rays of the sun.”

Quote of the Day